Моделот Елена Вукановска ужива со поезија на плажа

„Го сакам потемнетиот тен и секој миг на плажа го користам за сончање“.

elena 1

Моделот Елена Вукановска нема никаков проблем со телесната тежина, диетите и се’ што е во доменот на убавината.

Ама пливањето и е проблем.

elena 2 „Не пливам бидејќи не знам да пливам“, ни рече Елена. Ама затоа ја бива за поезија.

elena 33

„На плажа уживам во некој коктел. И читам поезија“.

x

Check Also

Сестричките Кардашијан и Џенер се расоблекоа за новиот бренд на Ким (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Кога популарните девојки од семејствата Кардашијан и Џенер ќе се обединат со ...