Модната ветеранка како во најдобрите денови (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Наоми изгледа како да не остарела ни ден. Со долга коса и густи шишки, во топ форма каква ја познаваме од деновите на врвот на кариерата, позира за шпанското издание на Харперс Базар.

naomi 1

naomi 10

naomi 9

naomi 8

naomi 7

naomi 6

naomi 5

naomi 4

naomi 3

naomi 2

x

Check Also

Кара и Кендал во страсна прегратка за „Лав“

Оваа страсна прегратка е за насловната страница на февруарскиот број на Лав ...