Модни клонови: на која најдобро и’ стојат чорапите?

И Кармен Електра се појави во ала Мадона издание на неодманешната Аква прајд забава во Торонто.

karmen 2

Дојде на ред и модното акцентирање на чорапите од колковите до стапалата. Всушност, немањето потреба од долен дел на гардероба, или уште попрецизно – чорапите да го заменат долниот дел на облеката.

karmen 1

karmen 3

Мадона на годинашните Билборд награди

Мадона на годинашните Билборд награди

Кај нас се уште не сме регистрирале слична модна жртва која конечно ќе ја истисне Барби.

x

Check Also

Скопје станува регионална трговска престолнина: СЕ ОТВОРА ИСТ ГЕЈТ МОЛ – НОВ ЦЕНТАР ЗА МОДА И ЗАБАВА

Скопје станува многу динамичен град со голем потенцијал за напредок и просперитет, ...