Модни љубовни приказни

Се вљубила во неговите убави чевли, тој пак во нејзините црвени усни и погледот скриен позади големите очилата за сонце.

2 f

Вљубени парови, вљубени во модата во нејзиниот слободен дух исто како нивната љубовна приказна.

3
На прв поглед наликуваат еден на друг во стиловите. Љубовта им ги споила душите и вкусовите на моднотото „робување“. Целосно предадени на модните закони или бунтовници кои самите си кројат заеднички модни приказни.

2a
Нивната љубов е безвременска и верна на модната религија.

12

5

7

8

9

11

6

10

М.Р.

x

Check Also

Волшебство во градот од 4 до 31 декември – Новогодишен забавен базар во Skopje City Mall, ви ја носиме ПРОГРАМАТА

Конечно, дојде месецот во кој сѐ што сакаме е забава, подароци, убави ...