Моника Белучи – кралица во кампањата за декоративна козметика на Долче и Габана

Моника Белучи е лице на кампањата за декоративна козметика на Dolce & Gabbana која се води под хаштагот #BeAQueen.

Долче и Габана ја лансираа новата колекција на декоративна козметика, а за потребите на рекламната кампања ги ангажираа убавиците Моника Белучи, Бјанка Балти, Кјара Шелси, Џуни Ким и Кетрин Лоуе. Зад објективот е популарното фотографско дуо  Mert & Marcus.
Акцентот е на нагласените очи, црвените усни и дискретно румените образи. Проверете какви козметички производи ни нудат Долче и Габана за зима 2019/20.

x

Check Also

Грејс Елизабет е лице во новата кампања на Estee Lauder

Новиот ангел на Викторија сикрет, Грејс Елизабет, е главно лице во рекламната ...