Мора да ги видите очилата од новата колекција на DIOR

Уметничката директорка Марија Грација Кјури ги претстави најновите очила од DIOR.

Кампањата на Диор претставува само неколку модели од колекцијата есен/зима 2018, насловена ‘DiorSoReal’.

Главно лице на новата кампања е моделот -муза на Диор, Рут  Бел.

Новите очила за сонце имаат розе-златни стакла со контрастни црни рамки. Стилот на оптичките очила пак, е ултра-тенки рамки комбинирани со златен-метал.

x

Check Also

Комбинирање на трендовски бои за пролет/лето 2020

Пролетта полека се приближува и веќе почнуваме да сонуваме за шарени и ...