MUST HAVE: есен/зима 2014

Има време до следната есен или зима, ама и нема баш време со оглед на тоа дека парченцава кои ви ги предложуваме се скапички.

Значи, ако од денес па натаму почнете секој месец да одвојувате, на пример, по околу 40-тина евра (и кусур), следната есен би можеле да бидете „сопственик“ на едно од овие тренд парчиња, потпишани од Д&Г.

mh 3

mh 6

mh 5

mh 7

mh 1

mh2

x

Check Also

Љубов на прв поглед, sara.daily.illustrations

Кога ќе се вљубите во уметноста таа љубов трае вечно. Таа љубов ...