На годинешната Златна Бубамара:Најавена прославата за 95 години СКОПСКО

Неизоставен дел од најновото издание на популарното шоу „Златна Бубамара“ беше и еден од најпознатите домашни брендови – СКОПСКО, кој оваа година прославува 95 години.

Во оваа прилика „Златна Бубамара“, на препознатлив и уникатен начин, честитајќи ја годишнината, потсети зошто веќе 95 години СКОПСКО е составен и неизбежен дел од сите значајни моменти од нашето секојдневие.

На честитките возврати и СКОПСКО, овозможувајќи им на сите посетители на манифестацијата да наздрават заднички за времињата што поминаа, но и за сите убави моменти кои допрва следуваат.

 

 

x

Check Also

Костумот го прави човекот: од каде ви е идејата дека е поинаку?

Штета што самиот збор костум погрешно е протолкуван, па често доаѓа до ...