На некои одлично им стои и само пешкирот (ФОТО)

Дека облеката го чини човекот, хм….

marjana 1

Поверојатно е дека облеката го презентира карактерот и стилот на човекот, ама дека може да му го смени „личниот опис“ малку потешко.

Накусо, некои зрачат со внатрешна убавина и кога се завиткани во обична бела крпа. Надворешната убавина, барем кај Марјана Станојковска, е бездруго „апсолвирана“.    marjana 2

 

x

Check Also

Мисицата Елена Анѓеловска утре ќе се бори за круната на Мис Глоуб во Торонто

Утревечер во Торонто ќе се одржи финалето на Мис Глоуб. Македонска претставничка ...