За инспирација: најоригиналните покани на њујоршката модна недела

„Фешниста“ и годинава направи избор на најкреативни покани за модните ревии во Њујорк. Од кутивчиња за апчиња преку огледалца до мермерни плочки…

pokana 1

Особено впечатливи се поканите на Бетси Џонсон кои се во форма на кутија за апчиња.

Многу оригиналност преку поканите покажа и Кенет Кол. Со поканата следува и огледало зашто напишаните букви можат да се прочитаат само доколку се огледаат.

Инспирирајте се од излогот.

pokana 6

pokana 4

pokana 3

pokana 2

x

Check Also

Започна продажбата на HUAWEI MateBook 14s на македонскиот пазар

Потрошувачите кои ќе го купат уредот до 31 јануари 2022 година добиваат ...