Најслатки велигденски јајца – Мињони

Инспирирајте се од светот на детската игра и од велигденските јајца направете ги омилените ликови од анимираниот филм Мињони.

mi 6

Се подготвуваат едноставно, секако вклучете ги и децата во креирањето на слатките Мињони – заедно да им ги нацртате очите и устата. За вапцање потребни ви се две бои – жолта и сина.

Видеото ве води чекор по чекор во постапката.

x

Check Also

Помеѓу науката и технологијата: Нови иновативни производи како подобро решение за пушачите  

  Долго очекуваниот крај на 2020-та година, година која популарно е прогласена ...