Најубавите јакни за деца во градот: Одберете го вашиот Original Marines фаворит

Нека крене рака оној кој не се согласува со нас дека италијанските креатори се врвни во измислување на нова „топла вода“, односно во создавање на нови и уште попрефинети дизајни.

ASP5045F2_VAR1_01

Во центарот на нашиот моден интерес се секако, пролетните јакни. И додека ние би можеле да поминеме и со ланската мода, за нашите деца треба нова јакничка, зашто ланската им е веќе „порасната“.

ASP1017_VAR1_REVERSIBILE_02

ASP1114NF_19-4027TCX_01

Како да ја одбереме најдобрата јакна во градот?

Прво, гледаме на кројот и на материјалот за да биде пријатна за носење. Второ, кое често знае да биде и прво, се разбира дека гледаме на дизајнот! Трето, цената де.

Сите овие „прво, второ и трето“ ги наоѓаме во јакните на популарната италијанска модна марка Original Marines. И уште нешто повеќе наоѓаме – во оваа продавница достапни се модели и за оние кои веќе можеме да ги наречеме тинејџери. А тие се најкритични во изборот.

ASP5021F2_VAR2_02_D

 

Инаку, трендовите на Original Marines јакни за бебиња, за малите мажиња од 2 до 10 години и за девојченца од 8 до 12 години, ги следат трендовите на модата за возрасни, па така тука се јакните од еко-кожа, шизичките тексасчиња, „бомбер“ јакните, шушкавците…

Не талкајте низ градот, најубавите јакни се на едно место – во продавницата Original Marines во Скопје Сити мол. 

 

x

Check Also

Тренд на неделата: Новата тексас колекција од Diesel

Траги од пенкало на вашиот џеб? Цртежи настанати за време на долг ...