Највисоката манекенка на светот си ја најде љубовта на животот

34-годишната Ерика Ервин позната како Амазон Ив стравуваше дека никогаш нема да си ја најде љубовта поради висината од 203 сантиметри.

erika 2

И кога најмалку се надеваше Ерика го запозна сметководителот Денис Харгров (60) од кого е повисока десетина сантиметри и се случи „хемија“ меѓу нив.

Денис кој е вљубен „до уши“ во Ерика не гледа проблем дека нејзината висина е пречка во врската.

Сега и Ерика, која зборуваше сосема поинакви работи до неодамна, го тврди истото – љубовта не знае за маани. И навистина љубовта и докажа на оваа убавица дека висината и беше само замислена маана со која со години се оптоваруваше.

x

Check Also

Збогум на дизајнерот на чевли, Серџо Роси

Италијанскиот дизајнер на чевли Серџо Роси почина на 85 годишна возраст. Позитивен ...