Најзборуваниот календар, Пирели 2015 е сега тука!

Не е месец декември, но веќе има причина да се слави 2015 година. Календарот Пирели е објавен во електронска верзија, а ние ви ги пренесуваме сите 12 месеци.

Насловна страница на Пирели 2015

Насловна страница на Пирели 2015

 

Пред објективот на Стивен Мејсел позираа најубавите жени во светот меѓу кои и Џиџи Хадид, Наталија Водјанова, Адријана Лима, Каролин Марфи и Џоан Смолс.

Календарот Пирели 2015 е насловен „Календар грлс“, а задолжена за стајлингот беше жената која од сексапилна девојка знае да „фрли“ вистинска секс-бомба, Карин Ројтфелд.

Претпоставуваме едвај чекате да го „прелистате“, па да не ви стоиме со зборови на патот…

Адријана Лима

Јануари: Адријана Лима

Наталија Водјанова

Февруари: Наталија Водјанова

Март: Џоан Смолс

Март: Џоан Смолс

(продолжува на следната страница)

x

Check Also

Повеќе харизма во личниот стил, со помош на додатоци

За многумина, зборот „стил“ претставува термин резервиран за изглед како од списанија ...