Направете сами весели алки за ова лето

Наместо да купувате, направете си сами весели алки за ова лето.

Еден весел моден додаток, како што е алката, додадева шарм на вашиот летен изглед.

За да си направите сами весели алки потребно ви е само клешта, гумичка за коса во весела боја и стар или неупотреблив ланец.

alka 1

Со клештите отворете ги краевите на ланецот и провлечете го низ гумичката за коса. Потоа повторно „затворете“ ги краевите на ланецот.

alka 2

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...