„Направи сам“ новогодишни украси и елкички од макарони

Со малку креативност и неколку пакетчиња различни макарони може да дизајнирате сами уникатни новогодишни украси.

Украсите направени од макарони се толку оригинални што нема никого да остават рамнодушен, најмалку децата. Се прават лесно, се што ви е потребно се неколку различни видови макарони, боја по желба, и секако макароните наречени „машнички“ и „школки“.

А со малку трпение може да направите и елка од макарони.

Фотографиите во фотогалетијата можат да ви послужат за инспирација.

x

Check Also

Државна Лотарија го додели првиот МИНИ од инстант лозот МИНИ и МАКСИ

Најновиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија наречен МИНИ и МАКСИ ...