Нашата убавица Розман не се закити со победничка титула во Кина, ама доби понуди за работа

Македонската претставничка на Мис модел во светот, натпревар за убавина кој се одржуваше во Кина, се врати во Скопје задоволна од успехот, иако не се закити со титула.

emilija rozman 4

Победничка на изборот беше мисицата од Татарстан, позната по скандалите во текот на престојот во Кина.

 

Розман во креација на Мила Кадриу

Розман во креација на Мила Кадриу

Како и да е, и честитаме за убавиот успех на Емилија Розман и за достојното претставување на Македонија.

emilija rozman 6

Инаку, нашата убавица добила понуди за модни ангажмани во Кина, но сепак не прифатила ниедна.

emilija rozman 7

emilija rozman 3

emilija rozman 5

x

Check Also

Македонската убавица Елена Анѓеловска – втора на Мис Глоуб

Македонската мисица Елена Анѓеловска беше избрана за втора придружничка на изборот „Мис ...