Наша препорака: Училишни ранци со анатомски систем од реномираниот бренд Modan

Учебната година е пред нас и како родители свесни сме дека претешки се училишните книги и дополнителните материјали за образование, за да ги „натовариме“ на нежните плеќи на нашите мали (и поголеми) ученици. Затоа, двапати размислите каков ранец ќе купите.
Во продавниците „Крш“ во продажба се училишни ранци со анатомски систем од реномираниот бренд Modan. Срдечна препорака и од нас и од медицинските лица.
Во фотогалеријата, погледнете дел од понудата на училишни ранци и сетови за училишен прибор.

 

Посетете ја најблиската продавница „Крш“  –Крш бебе Веро центар, Крш тц Рамстор, Крш ГТЦ сутерен, Крш тц Зебра, Крш Скопје сити мол, Крш Капитол мол, Крш Веро центар, Крш Сума Куманово Крш Ситицентар Гостивар и Крш Remall во Тетово.

x

Check Also

Original Marines со есенска колекција и преслатки модели

Есента е на прагот, па време е да размислуваме за подновување на ...