Не ги видовме на нашите улици, но и понатаму ги бараме: 10 најубави чевли од Маноло Бланик за ова лето

Штета што нашата улична мода се прелива од соседните ни земји…

Да беше поинаку, некој(а) ќе зачекореше во едни „бланинки“. И тоа не во било кои. Во еден чифт од најубавите 10 дизајнирани за оваа сезона.

Доколку ви недостига инспирација, повелете – чевличиња!

mb999

mb0897

mb889

mb888

mb789

mb676

mb212

mb058

mb00

mb glavna

x

Check Also

Погледнете го првиот трејлер за продолжението на серијата „Сексот и градот“

Веројатно, и вие едвај го чекате – продолжението на популарната телевизиска серија ...