Не ги викајте грди: Тие слатки празнични џемперчиња!

Шарените волнени џемперчиња се најпопуларни во празничната сезона. Не само што се многу топли, туку лесно ги компбинираме со се, а колку пошарени-толку подобро!

Може да се со шари налик на змии, со Дедо Мраз, Снешко или со снегулки, а годинава се модерни и оние со празнични и оптимистички пораки.

Колку за инспирација, ако сеуште не сте си купиле едно вакво џемперче:

zara

zara

j.crew

j.crew

H-M

H-M

comme des gacons

comme des garcons

chloe

chloe

other stories

other stories

 

 

x

Check Also

Обезбедете низа поволности со картичката за лојалност на Кроациа Осигурување-Живот

Животното осигурување станува сѐ поатрактивно за македонските граѓани што ги препознаваат бенефициите ...