Не го пропуштајте филмот за модната опсесија: Блинг Ринг во кино Милениум

Екранизираната вистинска приказна за оспеднатоста по модата и марките Блинг Ринг во кино Милениум

блинг

В четврток е македонската премиера на новиот филм на оскаровката Софија Копола во киното Милениум.

Филмот Блинг Ринг е работен по вистинска приказна, третира исклучително интересна општествена појава, опсесијата на модерниот млад човек со познатите или богатите личности.

Климатизираното кино Милениум ги отвора вратите и за време на празничните денови за сите кој ќе останат во Скопје.

 

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...