Не постои полесен начин за релаксација од престој во убаво уреден двор!

Периодот на есен е идеално време за посадување на надворешни растенија. Тие освен што носат многу радост за очите, исто така ја смируваат нашата енергија, и ни помагаат да се одмориме. Убавиот двор или балкон е идеално катче за релаксација, и претставува уникaтно обележје за една куќа. Не постои полесен начин за релаксација и опуштање, од престој во убаво уреден двор или тераса!

Ниту пак друга активност како што е уредувањето на сопствениот двор, која ќе ни ја врати позитивната енергија и ќе ни овозможи да се чувствуваме продуктивни и задоволни! Човекот со допирот на земјата ја отфрла негативната енергија, воспоставува хармонија со природата, и не е погрешно ако кажеме станува подобар човек!

ШТО ЌЕ ПОСАДИШ, ТОА ЌЕ НАБЕРИШ, вели Македонската поговорка и во директна смисла на пораката, со садење не само што придонесуваме кон поубава и поеколошка средина, туку го креираме нашиот интимен простор и имиџ

Во Градинарски центар Фоја, Посетителите можат да најдат широк асортиман на декоративни садници по пристапни цени. Да добијат совети за нивнито зеленило и преку промотивната акција плати две, земи три да дојдат до квалитетни и евтини декоративни садници.

За оваа можност можете да се информирате на телефонот: 2 772 046, преку е-маил адресата fojako@yahoo.com

или преку фејсбук фан страната

https://www.facebook.com/GradinarskiCentarFoja/

 

x

Check Also

Отворена е новата поставка на изложбата “Скопје, одново” во МСУ – Скопје

Од денеска, 14 октомври, посетителите на Музејот на современата уметност – Скопје ...