Не знаете како да се облечете додека сте во домашна изолација? Овој Инстаграм профил дава супер идеи!

Поради пандемијата на коронавирусот овие денови сите сме затворени дома, а голем број на луѓе и работат од дома.

Тоа значи дека мора да се соочиме со некои нови и поинакви навики, а тоа важи и за облеката која ја носиме работејќи од дома, сосема различна од онаа која ја носиме на работното место.

Па, ако ви недостига инспирација за тоа што да облечете додека работите од дома, тогаш погледнете го овој Инстаграм профил – @wfhfits , на кој ќе најдете супер идеи, помалку необични, понекогаш смешни, ама во секој случај оригинални.

x

Check Also

Дали сакаш да добиеш електричен тротинет?

Погоди најголем број натпревари – освој електричен тротинет Xiaomi! Започнува нов Mozzart ...