W

Неинвазивна липосукциска диета- Претворете ги мастите во енергија за суперефикасно слабеење!

Слабеењето е трошење на вишок енергија складирана во форма на масни резерви кои ја прават прекумерната телесна тежина.

Кога станува збор за ЕНЕРГИЈА и ТЕЛЕСНА МАСА, формулата е E = mc2, односно вкупната енергија на објектот е еднаква на масата на овој објект.

Очигледно е дека билокаква промена во енергијата во телото предизвикува промена во телесната маса. На тоа се базира идејата за промена на енергијата преку зголемена физичка активност. Меѓутоа, на механичка активност телото троши многу малку енергија, зашто најголемиот дел енергија, околу 80 отсто, се троши на термалните и хемиските процеси.

Идејата на третманот за слабеење NONINVASIVE LIPOSUCТION се базира на термална и хемиска конверзија на мастите во енергија на следниот начин: Активните аминокиселини на NONINVASIVE LIPOSUCTION доведуваат до намножување на ензимите за оксидација на масните киселини и аминокиселини кои му обезбедуваат на телото енергија во рамките на ниско-калорична диета со ослободување на топлинска енергија како производ на разградувањето на масните киселини. Токму таа промена на енергија доведува до промена на телесната тежина.

Целокупниот протокол Noninvasive Liposuction – чија цел е метаболички да ги претвора мастите во енергија, подразбира задоволување на енергетските и нутритивни потреби на организмот со значајна ментална подготвеност за третманот.

Резултатите се феноменални, загуба на 7 до 10 отсто од телесната маса за само 14 дена!

Низ целиот протокол на липосукциска исхрана ќе ве води стручно лице. Слабеењето е исклучително брзо и загарантирано, а во протоколот се конзумираат и дополнителни суплементи од „Интернешнл Хелт“ кои помагаат во забрзувањето на топење на мастите и намалувањето на чувството на глад.

Советувалишта и центри за липосукција има и во Загреб, Љубљана, Букурешт, Белград, Софија, Москва… Центарот на „Интернешнл хелт“ во Скопје дава бесплатни совети на телефоните 02 3151714, 070 535033 под раководство на д-р Валентина Крстеска.

x

Check Also

Калциумот од млекото за превенирање на остеопорозата

Стареењето на организмот всушност претставува намалување на способноста за апсорпција на хранливите ...