Nike GO FlyEasy – патики со иновативен систем за брзо обување и собување

Треба да излезете набрзина до дворот или до блиската продавница и треба да обуете некои чевли без да губите време за обување и досадното врзување врвци?
Ова е моделот патики за вас!

Најновиот модел патики на Најк(Nike), GO FlyEasy ви овозможува наједноставен и најбрз начин на обување и собување на патиките, на иновативен начин, и притоа воопшто немора да ги допрете патиките – барем не со рацете.
Ќе се продаваат во три различни дизајни со цена од околу 100 Евра.

 

x

Check Also

Катарина Јовановска ја освои тутулата најфотогенична на изборот за убавина ЕВРОАЗИЈА 2021

Во Анталија, Турција се одржа изборот за Кралица на Евроазија 2021 (Queen ...