Нивна година: Актерки на кои ќе им се воодушевуваме во 2014 година

Млади, преубави, суперталентирани. Ова се глумиците за кои веројатно не сте слушнале, но кои ќе ги гледаме и за кои ќе слушаме во 2014 година.

Ивон Страховски од Сиднеј, ќе ја гледаме во новиот филм Франкештајн

Ивон Страховски од Сиднеј, ќе ја гледаме во новиот филм Франкештајн

Англичанката Розмунд Пајк, ќе ја гледаме заедно со Бен Афлек во филмот Gone Girl.

Англичанката Розмунд Пајк, ќе ја гледаме заедно со Бен Афлек во филмот Gone Girl.

Лизи Каплан од Лос Анџелес, ќе ја гледаме во два филма и веројатно на многу насловни страници

Лизи Каплан од Лос Анџелес, ќе ја гледаме во два филма и веројатно на многу насловни страници

Шкотската актерка Карен Џилан ќе биде ѕвездата на следниот Марвел

Шкотската актерка Карен Џилан ќе биде ѕвездата на следниот Марвел

Англичанката Ајмоген Путс е дефинитивно ѕвездата во подем, ќе ја гледаме во неколку филма, а на многумина постари колешки ќе им ја загрози кариерата

Англичанката Ајмоген Путс е дефинитивно ѕвездата во подем, ќе ја гледаме во неколку филма, а на многумина постари колешки ќе им ја загрози кариерата

Англичанката фелисити Џонс веројатно најталентираната актерка од младата генерација

Англичанката Фелисити Џонс веројатно најталентираната актерка од младата генерација

Елизабет Олсен од Калифорнија ќе цели на Оскар

Елизабет Олсен од Калифорнија ќе цели на Оскар

Дакота Џонсон, веќе ни е позната, ама 2014 - велат критичарите- е нејзина година!

Дакота Џонсон, веќе ни е позната, ама 2014 – велат критичарите- е нејзина година!

Кло Морет, најсензуалната актерка во 2014 година

Кло Морет, најсензуалната актерка во 2014 година

Маргот Роби од Австралија, најталентираната млада комичарка

Маргот Роби од Австралија, најталентираната млада комичарка

Англичанката Натали Дормер, ќе ја фрли ли во сенка Џоли?

Англичанката Натали Дормер, ќе ја фрли ли во сенка Џоли?

Модерната Лолита - Софи Тарнер

Модерната Лолита – Софи Тарнер

Есктравагантната Гал Гадот од Ираел, веројатно лице на 2014 година

Есктравагантната Гал Гадот од Израел, веројатно лице на 2014 година

 

На насловната фотографија – новата ѕвезда на францускиот филм, Адел Ексаркопулус.

М.Б.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

x

Check Also

Македонската убавица Елена Анѓеловска – втора на Мис Глоуб

Македонската мисица Елена Анѓеловска беше избрана за втора придружничка на изборот „Мис ...