Њујоршки дизајнер на цвеќе кантите за отпадоци ги трансформираше во гигантски вазни

Дизајнерот на цвеќе од Њујорк, Луис Милер, ги трансформираше кантите за отпадоци во гигантски декоративни вазни.

„Да се подари цвеќе на Њујорк е едноставна идеја за којашто размислував веќе неколку години“, објаснува сопственикот на „Луис Милер Дизајн“. – „Јас сум во бизнисот на фантазијата и цвеќињата и моја работа е да ги трансформирам клучните моменти во животот на моите клиенти во радост, незаборавно сеќавање“, додава Луис.

Погледнете како изгледа неговата цветна мисија.

x

Check Also

Дали Парис Хилтон е бремена? Одговорот доаѓа преку подкаст

По веста што вчера ги преполни „госип“ порталите, Парис Хилтон добива низа ...