Нов парфем од Valentino за мажи и жени, Born in Roma

Валентино додава новитет во својата линија на парфеми – Born in Roma за мажи и жени.

И додека женскиот парфем веќе е достапен во продажба, новиот Валентино парфем за мажи ќе биде лансиран во октомври. Брендот го ангажирал Анвар Хадид за лице за капањата. Покрај него, во кампањата се појавува и Адут Акеч.

Креативниот директор Пјерпауло Пичоли објаснува дека Born in Roma парфемот е фокусиран на ставот кон животот, нагласувајќи дека само кога се има култура може да имате сопствен идентитет.

x

Check Also

Дрогериите dm донираа новогодишни пакетчиња за деца од Тетово, Битола и Скопје

Дрогериите dm и годинава традиционално организираа новогодишен караван под мотото „ЗАЕДНО едни ...