Нова сервисна кампања „Повеќе грижи за вас“ на Huawei во Северна Македонија

Huawei отсекогаш придава големо значење на постпродажната услуга на локалните пазари, преку овластени центри за услуги и разновидни услужни кампањи.

Најновата кампања наречена „Повеќе грижи за вас“ која стартува денес, на корисниците им нуди попуст од 1300 денари за секоја вонгаранциска сервисна услуга и притоа и бесплатно добивање заштитна фолија за дисплејот.

Заштитна фолија може да се добие за следните телефони: Huawei P30 Pro, P30, P20 Pro, P20; Huawei P30 lite, Mate 20 lite, P20 lite, Mate 10 lite; Huawei Mate 20 Pro, Mate 20, Mate 10 Pro; Huawei P Smart 2019; Huawei Y6 2019, Y5 2019, Y6 2018, Y5 2018.

Оваа несекојдневна можност неделава ќе биде достапна на клиентите секој ден. Истата ќе продолжи и до крајот на годината со тоа што можност за сервисирање со попуст на корисниците на мобилни телефони на Huawei ќе им биде достапна секој последен четврток и петок во месецот.

Кампањата „Повеќе грижи за вас“ ќе се применува само за корисниците кои ќе го посетат овластениот сервисен центар на Huawei – Програм, бул. Борис Трајковски ЕЕЗ, 72, Скопје, Кисела Вода.

Подетални информации за кампањата можете да најдете на следниов линк: https://consumer.huawei.com/mk/support/service-day/

x

Check Also

Свечено отворање на новата книжарница на „Литература.мк“ во „Скопје сити мол“ – Literatura.mk Superstore

Скопје ја доби најголемата книжарница во Македонија! Новата суперпродавница на „Литература.мк“, која ...