Нова уметничка колекција од „Икеа“

Во продавниците на IKEA низ светот е достапна во продажба новата колекција насловена ART EVENT 2017.
Колекцијата во фокус ги става постерите од 12-мина славни уметници кои се изразуваат преку цртежи.
Целта е уметноста да биде достапна за секого, односно да може да се купи по пристојна цена.
Ограничената колекција се продава со голема брзина, па побарајте ја додека има на залиха.

x

Check Also

Што открива за вас вашата омилена чоколада

Која чоколада ви е омилена? Секој вкус открива по некоја човечка карактеристика. ...