Новата рекламна кампања на Сен Лоран ги обедини моделите од различни генерации

Le Smoking 2019 #YSL28 кампањата обедини модели од различни генерации.

Познати лица се главни ѕвезди во новата рекламна кампања на Сен Лоран, фотографирани од Јурген Телер. Во кампањата учествуваат моделите Кејт Мос, Анја Рубик, Наоми Кемпбел, Стела Тенант, Лија Кебебе, Фреја Беха Ериксен и Мика Аргањарас. Колекцијата е – се во црно, а се фокусира на комбинезонките и костумите. 

x

Check Also

Наталија Водјанова, нова есенска невеста, му рече „oui“ на Антоан Арло

По објавувањето на свршувачката на 1 јануари, Наталија Водјанова му рече „да“ ...