Нови трендови, нови чизми за дожд

Ако трендовите не се менуваат со брзина на светлината, како тогаш би си купиле нов пар чизми?

Еве ја нашата топ 3 листа.

Топ 3 - Живанши

Топ 3 – Живанши

Топ 2, Коуч Талија

Топ 2, Коуч Талија

Топ 1, Барбери

Топ 1, Барбери

Па, нека врне, нека „истури“!

x

Check Also

К-Поп сензацијата Blackpink го „освои“ TikTok

Што се добива кога ќе се спои TikTok – моментално најбрзо растечката социјална ...