Новиот парфем на Bulgari е баш супер!

Omnia Paraiba – нов парфем од Bulgari.

par 3

Инспириран од Бразил, од џунглата, океанот и плажата, Алберто Мориљас ја претстави својата нова креација во која доминираат егзотичните цветни и овошни ноти.

par 1

Парфемот се отвора со портокал, а потоа не води до неговата срцевина – бразилксата гарденија.

Парфемот е достапен во шишенца од 25, 40 и 65 мл.

par 5

par 111

x

Check Also

“Stasija Make – up”, новиот „хајлајтер“ на македонската мејк-ап сцена

Уметноста на шминкањето е посебна уметност бидејќи се работи на најубавото платно ...