Новите кармини од MAC се преслатки

Вистина е дека модата се враќа циклично, преку повеќе години. Но до сега не се вратиле во мода виножито-кармините кои беа популарни во 90-те години. И сега, MAC ни ги носи овие преслатки кармини.

karmini 2

Новата колекција се вика Tendertalk, а содржи кармини во пет нијанси кои ја менуваат бојата кога се смееме или ги лизнуваме усните. Како да се создадени за лето!

Кармините ќе бидат достапни во продажба од средината на јуни.

karmini 1

x

Check Also

Причини поради кои брзо ви се создаваат брчки на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од ...