Новите Ray-Ban очила за сонце се „лудница“  

Новата колекција на очила за сонце насловена Ray-Ban Studios x Honey Dijon е во продажба. 
Колекцијата настанала од соработката на дизајнерите од популарната модна марка за очила за сонце со DJ Honey Dijon.
Резултатот се три модели на „рејбанки“ со огледало стакла и три различни модели на рамки – од пилотски стил до предимензионирани. 
Цените се движат од 200 до 500 евра. 

x

Check Also

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути

Автоматизиран молекуларен RT-PCR апарат и тестови за детекција на корона вирусот, со ...