Новогодишни цветни декорации на домот, трпезата и елката

Можеби последно на ум би ви паднало да го украсите празнично домот со цвеќе, но ефектот е воодушевувачки.

cveke 90

Најдобро е да употребите природно цвеќе, но може и платнени цветови или пластични. Распоредете ги на новогодишната елка, ставајќи го акцентот на цветовите наместо на лампионите.

cveke 98

Прекрасни се и цветните декорции во садови, дополнети со неколку украси и дрвца, кои даваат посебна свеченост на трпезата.

cveke 5

Инспирирајте се од галеријата како можете цвеќето да го вметнете во празничните декорации на домот.

x

Check Also

Започна продажбата на HUAWEI MateBook 14s на македонскиот пазар

Потрошувачите кои ќе го купат уредот до 31 јануари 2022 година добиваат ...