Новогодишни декорации на домот и трпезата со овошје

Со сезонско овошје може да се направат прекрасни и уникатни декорации на празничната трпеза и на домот.

dekor 1

Се што ви е потребно е малку креативност, неколку шишарки, костенчиња, гранки од зимзелени дрвца, по некое лампионче, тегличка, свеќа…и многу сезонско овошје.

dekor 4

dekor 8

Во зависност од креативната игра во која ќе се впуштите при вакво украсување, може да направите и цели симпатични елкички од овошје.

dekor 9

Еве неколку фантатсични идеи за инспирација.

x

Check Also

Над 2.000 корисници и 70 компании за една недела се дел од Challenger Дома

Точно пред една недела преку продавниците за апликации на мобилните телефони, iOS или Android, 2.000 македонски ...