Новогодишно украсување на домот и трпезата со шишарки

Евтин начин да го украсите романтично домот и трпезата и да направите да изгледаат како да се дел од некоја детска волшебна сказна.

sisakrki 3

Шишарките може да ги обоите, може да ги накитите како мали новогодишни елкички, може да ги закачите да висат од лустерот, а може да се и декорирани во сад за празничната трпеза.

sisarki 1

Фотографиите ќе ви дадат многу идеи како да ги искористите за декорација на домот овие симпатични зимски плодови.

x

Check Also

Новогодишна колеција на H&M

Моделките Хана Фергусон и Андреа Џакону, шефот Маркус Самуелсон и неговата сопруга ...