Новогодишна вртоглавица: Фотосесија на манекенката Маја Илиоска

Пред новогодишната еуфорија Маја Илиоска застана пред објективот во колекцијата Новогодишна вртоглавица.

maja 3

Соработката меѓу Маја Илиоска и креаторката Силвија Михајловска трае подолго време.

maja 1

Овојпат Маја позира во колекцијата Новогодишна вртоглавицa.

maja 2

maja 4

maja 5

maja 6

maja 7

maja 8

x

Check Also

Еве каде да си купите трендовско точкасто фустанче

Уште пред неколку сезони дизајнерите го најавија големото враќање на точкастите фустани, ...