Новогодишни подароци за вашето куче

Секојдневно ви го развеселува животот, па зашто да не му возвратите со еден подарок.

podarok 7

За време на празниците многу веројатно е дека домот ќе ви биде полн со блиски и драги луѓе. Таквата весела атмосфера секако ќе ја почувствува и вашиот домашен миленик, затоа не го игнорирајте.

И, кога е време за подароци, зошто да не го вклучите во убавиот ритуал.

Би можеле, на пример, да му подарите…

нов кожен ремен

нов кожен ремен

 

ѓерданче со кристалчиња

ѓерданче со кристалчиња

 

елегантен сад за вода

елегантен сад за вода

 

Ако нема густо влакно, згрејте го со шик облека

Ако нема густо влакно, згрејте го со шик облека

 

модерно и удобно перниче

модерно и удобно перниче

 

колачиња (се разбира за кучиња). Уште подобро ако се потрудите да ги направите сами.

колачиња (се разбира за кучиња). Уште подобро ако се потрудите да ги направите сами.

 

 

x

Check Also

Први тротинети и велосипеди за најактивните корисници на апликацијата HalkEco  

  Апликацијата HalkEco на Халкбанк  со која се стимулира пешачењето, трчањето, возењето ...