Нозе како наследство: Ангела Ѓоргиева, Македонка „сопственичка“ на најубавите нозе

По завршувањето на Модниот викенд Скопје, Ангела Ѓоргиева ја доби наградата за манекенка со најубави нозе. Е да, се согласуваме. Заслужено! Ве молиме, Закон за заштита на правата на ….делови од телото. Кога душата веќе не е во игра, ова другото, сметаме дека  под итно мора да се заштити.

angela 89999

И да почнеме од точка број еден, па натаму.  На пример,  да почнеме со заштитни права на  нозете. Со нив чекориме напред нели? Кон нови победи.

„Убавината на моите нозе е како наследство, е ген од мојата мајка, а дополнитело и негата со производите на брендот “Veet”, што како коинциденција токму од нив ја добив титулата за најубави нозе. Секако тука е и вежбањето кое го применувам во слободното време и режимот на исхрана со која го одржувам телото. Користам пригод уште еднаш да се заблагодарам на брендот “Veet” што титулата падна во мои раце, а наскоро очекувајте ја првата рекламна кампања со мене како заштитно лице“, ни рече Ангела.

angela 00000000000000Браво за Ангела!

angela 90000

 

М.М

 

 

 

x

Check Also

Новата колекција на ZARA нè подготви за лето 2021

Сонувате за летото и плажите? Модната марка Zara веќе не однесе таму, ...