Очи кои заведуваат

Нова декоративна козметика на Том Форд

tom 1

Динамична димензија на очите, поточно очи кои заведуваат – тоа е акцентот на новата линија шминки со потпис на Том Форд.

tom 5 Оваа есен декоративната козметика на Форд ќе ги краси лицата на вљубениците во сензуалната и женствена шминка.

tom 4

tom 3

tom 2

tom 6

x

Check Also

Фризерите би сакале и вие да го знаете ова за вашата коса и фризурите

Понекогаш жените имаат погрешна перцепција за работата на нивниот фризер. Иако цените ...