Од забавата на Долче и Габана во лондонскиот Клариџс (ФОТО)

Најубавата божиќна елка во Лондон се наоѓа, традиционално, во луксузниот хотел Клариџс, а годинава е искреирана од двојката Долче и Габана. Минатата сабота се случуваше коктел по повод свеченото поставување на елката.

елка 5

Прославата за поставувањето на традиционалната божиќна елка во лондонскиот Клариџс очекувано помина во присуство на европскиот џет-сет. 23-годишниот фотограф од Наполи, Вито Ферникола, го овековечи настанот.

елка 6

елка 3

елка 2

елка 7

елка 1

x

Check Also

Зголемете го успехот на вашата онлајн продавница: Како до поголем успех и профит во онлајн просторот

Во време кога популарноста на онлајн сајтовите се зголемува од ден на ...