Олгица Ѓоргиева ја промовираше комерцијалната колекција

Анрестриктид (Unrestricted) е новата бизнис колекција на Олгица Ѓоргиева.

olgica3

Линијата е богата со дневни и вечерни фустани, панталони, кошули и здолништа кои се истовремено женствени и силни.

olgica5

Инспирациите на Олгица се 10 маркатни жени од македонскиот деловен свет, кои несебично со својата индивидуална харизма придонесоа за автентично пренесувањето на пораката на оваа колекција.

olgica4

Анета Пешева, Марта Н. Грнарова, Славица Николовска, Билјана Трендафилова, Билјана Трајковска, Билјана Зафирова, Љупка Наумовска, Ли Вебер, Снежана Лупевска и самата дизајнерка Олгица Ѓоргиева беа модели во кампањата и на настанот.

olgica1

x

Check Also

Топ моделот Стела Максвел го рекламира новиот парфем на Moschino – Toy 2 Bubble Gum

Ангелот на Викторија сикрет, топ моделката Стела Максвел, е заштитно лице на ...