Омилената боја открива какви сте во кревет

Бојата може многу да ни каже за карактерот на личноста, а меѓу другото, може да дознаеме и каква е таа личност во сексот.

Црвена

Очекувано, зборува за личност која е страсна, која знае да ужива во сексот, сака да презема иницијативи и бара слични партнери во кревет.

Виолетова

Октива личност за која сексот е губење време, жените размислуваат повеќе за својот изглед отколку за сексот, а мажите тоа го прават како здодевна работа.

Портокалова

Ова е омилена боја на личностите кои сакаат да ги задоволуваат своите фантазии во кревет. Ќе направат се за да ја поттикнат фантазијата на партнерот, а обожаваат предигра и нежност.

Сина

Сексот го гледаат како уметност на која пристапуваат со елеганција и стил, а особено се добри мажите кои ја сакаат оваа боја зашто во сексот прават се за да ја задоволат партнерката.

Розова

Ја сакаат заводниците, жените кои флертуваат, но всушност, покажуваат повеќе отколку што можат да понудат зашто сексуално се незрели. Мажите кои ја сакаат оваа боја менуваат партнерки, а особено се привлечени од афери со непознати.

Сива

Несигурни и неодлучни љубовници кои имаат проблеми со прифаќање на обврските, а сексот не им значи повеќе од задоволување на потребите.

Зелена

Вредни и нежни партнери, мажите – полни со разбирање и подготвени да ги исполнат сите желби во кревет на својата партнерка, додека жените му се предаваат на сексот во кој целосно уживаат.

Жолта

Субмисивни се во кревет и нема никогаш да ги одбијат желбите на партнерот кои им се многу поважни од сопствените желби и задоволства.

x

Check Also

Балканско-европска турнеја на „Работи за кои не зборуваме“

Македонскиот народен театар и Wonderland Theatre со претставата „Работи за кои не ...