Останете активни со новата колекција на GUESS

Кампањата е снимена во Калифорнија, а убавата Џен (со совршено обликувано тело) позира во друштво на машкиот модел Ник паладино, пред фотообјективот на Џош Риан.

Фотосесијата е поддржана и со видео во кое се претставени клучните спортски модни парчиња од колекцијата.

x

Check Also

Чоловиќ Лешоска: Репрогласувањето на НП Маврово е клучно за опстанокот на Балканскиот рис

Балканскиот рис е критично загрозен затоа под итно треба да се преземат ...