Отидоа „како алва“ првите модни парчиња од соработката на Џамбатиста Вали и H&M

Модниот креатор од Рим, кој го дотерува светскиот џет-сет, Џамбатиста Вали, во соработка со шведскиот гигант  H&M ја презентираа колекцијата настаната од соработката. Колекцијата ќе биде во продажба од 7ми ноември.

Нема што нема – од луксузни модни парчиња по супер цена до романтични фустани и „скинати“ фармерки, токму затоа, парчињата кои беа пуштени во продажба на самата промоција отидоа „како алва“ за помалку од еден час. Останатите, ќе мора да се стрпиме до 7ми ноември кога колекцијата ќе биде во пордавниците на H&M. Фатете го редот на време, додека не се распродаде за час.

 

x

Check Also

Невидено ниски цени на Sport Vision Bazaar!  

  Спортската сала „Расадник“ е местото каде ќе може да ја посетите ...