Отвори го светот на музиката со Heineken! И освој патување во Амстердам.

Во понеделник, на 23 јули започнува наградната игра на Heineken под име „Отвори го светот на музиката со Heineken”.

Како што кажува насловот, се работи за наградна игра создадена за љубителите на добрата музика, патувањата и авантурите, како и за сите оние кои уживаат во вкусот на пивото и сакаат да се забавуваат со одличните награди кои ги доделува Heineken.

Наградната игра ќе трае до 2 септември, кога ќе биде извлечена и главната награда – 3 патувања во Амстердам за двајца со посета на Heineken Experience музејот. Еднаш неделно ќе бидат доделувани Sony Аудио Систем, GoPro Hero 6 камера и USB грамофон, а секој ден учесниците ќе имаат можност да добијат BEATS Studio слушалки, JBL Charge 3 звучник, билет за REWORKS фестивалот, Heineken мултипак 4 х 0,5л, како и билет за Green Beach Festival.

Право на учество имаат сите купувачи кои ќе купат пиво Heineken со посебна етикета „Live Your Music, во стаклено пакување од 0,33л или од 0,5л и ќе го испратат кодот кој се наоѓа под капачето преку СМС порака на телефонскиот број 14 99 14 од кој било мобилен оператор во Р.Македонија. Цена на секоја порака изнесува 5,9 ден. за СМС со вклучен ДДВ.

Затоа, пуштете ги звучниците и емоциите на најгласно, уживајте во летото, пијте Heineken и праќајте кодови за одличните награди кои ќе го отворат вашиот свет на музиката!

x

Check Also

Среќен код за незаборавен викенд во Швајцарија

Ако сте фан на патувањата, авантурите и сакате да истражувате нови дестинации ...