Памела никогаш попристојна во забранетата реклама (ВИДЕО)

Има полни 46 години и изгледа подобро од кога и да е во рекламата која е забранета.

pamela 1

Рекламата во која главна улога има супер-секси глумицата Памела Андерсон забранета е уште пред да биде емитувана. Спотот е прогласен за деградирачки за жените бидејќи ги претставува како сексуални објекти.

Нам пак, видеото баш ни е симпатично.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...