Пет најубави базени со прекрасен панорамски поглед

Луксузните хотели се обидуваат на секаков начин да им удоволат на своите гости, а некои се вистински среќници да уживаат во прекрасните базени со панормаски погледи.

Од базенот во Убуд, Бали, со неверојатен поглед на околната природа, до спектакуларниот базен во составот на Marina Bay Sands во Сингапур и прочуениот базен на хотелот Мирамонти во Болцано, погледнете ги најубавите базени кои оставаат без здив.

Aлила Абуд, Бали

Хотел Мирамонти, Авеленго (Болцано)

Бинди Бич, Сиднеј, Австралија

Mарина Беј Сендс, Сингапур

Moнастеро Санра Роса Хотел& Спа, Позитано, Амалфи, Италија

x

Check Also

Националната асоцијација за дојдовен туризам во посета на Охрид

Форт Кафе од Охрид, Вила Мина од Лагадин и Бродот Армада кој ...